Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SKÆRBÆK | Julekoncert med Anders Blichfeldt

19. december 2018 | 20:00

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders  Blichfeldt i julen 2018 igen tager på juleturne med ‘Christmas Gospel’. Det er de store julesange i swingenede gospel versioner, blues og rock’n roll – liv og glade dage – lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!

Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Jasmin Agay gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Endnu en Blichfeldt!

Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en Blichfeldt, nemlig Anders’ datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 16 år en fantastisk dygtig sangerinde og hun har ligesom sidste år lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder “den gamle” rigtig meget.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

 

Please follow and like us:

Detaljer

Dato:
19. december 2018
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
https://billet.skaerbaekcentret.dk/events/43655-Anders_Blichfeldt_The_Andrews_Sisters/

Sted

Skærbæk Centret
Storegade 46-48
Skærbæk, 6780 Danmark
Hjemmeside:
https://skaerbaekcentret.dk/

Arrangør

Skærbæk Centret
Hjemmeside:
skaerbaekcentret.dk
Follow by Email
Facebook
Facebook
YouTube